Chocolate Software Forums

FSHost and FSHostSpy => Features => Topic started by: DavidJBeckett on March 30, 2018, 10:50:17 AM

Title: No aircraft listed when I go to change players aircraft.
Post by: DavidJBeckett on March 30, 2018, 10:50:17 AM
I'm using FSHostclient 1.5b3 with P3Dv4 .... So I turned on the logging and booted up FSHost Client here is a screen shot of what I get.

I notice in the rows starting with "NO aircraft titles found" that the path has no backslash between Prepare3Dv4 and SimObject is this why I see no aircraft listed? I'm getting frustrated at not being able to change any of my friends aircraft from stock GA :( please help me ...

Dave
Title: Re: No aircraft listed when I go to change players aircraft.
Post by: badapp1e on April 05, 2018, 08:16:33 AM
Where is your P3Dv4 actually installed?  Which drive?
Title: Re: No aircraft listed when I go to change players aircraft.
Post by: DavidJBeckett on April 05, 2018, 11:27:42 AM
Where is your P3Dv4 actually installed?  Which drive?
It's installed in.......  C:\Program Files\LOckheed Martin\Prepar3Dv4

Dave